Medryttare med hästvan mamma finnes

  • Annonsid: 1332283
  • 4 månader sedan
  • 208 Visningar
  • 5 Favoritmarkeringar
800 kr

Hej

Vi har precis flyttat till Tollered och var tvungna att lämna vår medryttarponny. Vi söker därför en ny ponny att få bli medryttare till 2-3 dgr/vecka. Vi, det är min dotter Tove, som är 10 år och jag, medhjälparen Kajsa. Jag har tidigare haft både egna hästar och eget stall, så jag är väl förtrogen med allt jobb. Mina hästar både hoppade och red jag dressyr på. Tävlade även en del i dressyr. Har även jobbat ett par månader på Flyinge. Jag rider dock inte längre, då en nackskada satte stopp för det. Nu är jag support åt Tove och det är så mysigt att få ”hänga” i stallet tillsammans.

Tove har ridit både skettis, Islandshäst, Welsh och en het jymkanaponny. Hon började på Billdals ridklubb, men de senaste 2-3 åren har vi varit medryttare.

Vi är ett gott litet team som ömmar för våra fyrbenta vänner. Det är lika viktigt med myset som ridningen och vi är väldigt ansvarsfulla och plikttrogna. Referens finns.

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad