Medryttare och/eller samarbete sökes till 3 hästar

 • Annonsid: 1483041
 • 17 dagar sedan
 • 808 Visningar
 • 15 Favoritmarkeringar
500 kr


  Söker medryttare och/eller samarbete till mina 3 hästar.
  Vi hyr i dagsläget ett eget litet stall med 4 boxar och lösdrift i spersboda mellan Norrtälje och Åkersberga.

  Till min stora atlas söker jag dig som har lite mera erfarenhet av unghästar, rider med mjuk hand och som kanske är lite mera åt dressyrhållet men som också uppskattar varierad ridning/ träning. Atlas är en stor kille som är runt 1,70. Väldigt snäll i all hantering och ridning men som gärna kan busa till det lite emellanåt. Vill du träna och tävla är detta inget hinder om allt klaffar och känns rätt.

  Till min röda herre söker jag dig som är orädd, rider med mjuk hand och som kanske är intresserad av att rida distans/ jakt eller bara mysa i skogen. Huggis som han kallas är en väldigt speciell herre som älskar fart och fläkt, han kan hitta på en hel del bus. Huggis är ca 160 -165.

  Till min Calle söker jag dig som har unghästvana, är mjuk i handen och som gärna skulle vilja utvecklas tillsammans med honom då jag själv anser att jag är lite för tung i nuläget. Calle är en maxad d- ponny på 3 år som är under inridning. Ej slutmätt! Väldigt trevlig individ med humor. Snäll i alla lägen. Här önskar jag ett samarbete tillsammans med dig som i framtiden vill ta ut honom på tävlingsbanan både i hoppning och dressyr.

  I stallet har vi en uppvärmd sadelkammare med fikarum. Kaffemaskin som även gör andra varma härliga drycker. Torkanordning för täcken m.m. Tyvärr har vi ingen ridvolt att tillgå på gården men med 15 min skrittavstånd finns en ridvolt som finns att tillgå. Det går bussar men tar en stund att promenera till stallet. Bil/ moppe är att föredra. För eventuella träningar finns även ett flertal ridhus man kan hyra inom 10 min med bil. Du/ni ska vara skötsamma och även kunna mocka/ fodra när ni är I stallet.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Spersboda, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad