Medryttare söker häst

  • Annonsid: 1361279
  • en månad sedan
  • 41 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej!
Mitt namn är Elionor och jag söker en medryttarhäst. Jag bor i Vimmerby, (har inga problem att ta mig ut till stallet,med verken cyckel eller buss. Har inte bil) har ridit på ridskola sedan jag var 4 år gammal, men slutade när jag var 13 år. Men har sedan dess ridit då och då. Men har hästvanan kvar och vet vad jag sysslar med. Så nu vill jag få upp min ridvana och få en rutin på vardagen, samt hitta en häst som vill lära upp mig. Jag kan vara i stallet både vardagar och helger. Älskar att gå och mysa i stallet fodra har jag inga problem med, hoppa små hinder och rida ut.

Jag söker en häst som är lugn och inte en stressad individ som klarar av att hålla lugnet om ryttaren skulle känna sig osäker eller skulle tappa balansen.
Hästen bör klara av vikt då jag väger lite. Söker då Stor häst och ingen ponny. Är 160cm själv så lite över där. Har själv suttit på en häst som är 180cm så höga hästar är inget problem.

Låter jag intressant och du vill veta mer så hör av dig på min mejl: elly_sammet@hotmail.com eller sms/ring: 0731566007.


Mvh Elionor.

First ad
Kontakta annonsör

 Vimmerby, Kalmar län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad