Medryttare sökes!

 • Annonsid: 1345065
 • 2 månader sedan
 • 276 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
1 500 kr


  Jag letar nu efter en medryttare till mitt islandssto som skulle kunna rida henne 4 dagar i veckan, mån-tis + tors-fre under ett halvårs tid till att börja med. Tyra är en liten dam på 18 år med ett hjärta av guld och en vilja av stål :)
  Hon är okomplicerad överlag, trygg i sig själv och stabil i trafiken. I paddocken kan hon ibland behöva en tydlig och övertalande pilot då det kanske inte är det roligaste hon vet men i övrigt är hon pigg och framåt med en tydlig broms. Går finfint att rida ut på själv, i grupp blir hon dock väldigt taggad och stark men hittar inte på något dumt utan bara man låter henne gå fram och håller sig lugn är det inte några problem. Hon är 133 cm i mankhöjd men känns större när man sitter på henne.
  Hon ligger mig mycket varmt om hjärtat så det är viktigt att det ska fungera mellan medryttaren och henne (och mig), därför har jag ingen brådska utan det ska kännas helt rätt. Hon står inackorderad utanför Falkenberg där hon går på lösdrift med sina islandskompisar.
  Hon står i ett fint och fräscht stall med alla bekvämligheter såsom uppvärmd sadelkammare, spolspilta, belyst paddock och ovalbana. Närhet till stranden om man vid säsong vill rida där, annars finns det en hel del grusvägar att ge sig ut på i närområdet. Jag ser helst att du har körkort och bor i Falkenbergsområdet.
  Kostnaden för detta är 1500:- /månad och medryttaravtal skrivs. Om du känner att du vill ha en rolig och mysig islandshäst att rida 4 ggr i veckan så tveka inte att höra av dig, skriv några rader via mail och berätta lite om dig själv och vad du har att erbjuda!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Falkenberg, Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad