Medryttare sökes

 • Annonsid: 1377972
 • en månad sedan
 • 132 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag söker duktig/duktiga medryttare till min ena häst Zebban som är en korsning halvblod/irish cob. 155 cm hög, viktbärande och otroligt mysig.

  Står på egen gård några minuter utanför Tranås. Ridbana, hindermaterial, egen badplats en bit bort samt mycket skogsvägar. Ridavstånd till ridhus som går att hyra.

  Zebban: Sällskapssjuk, charmig, arbetsvillig och ställer upp på det mesta. Önskar en ryttare som tycker om att variera sin ridning och jobba på banan men även rida mycket i skogen. Detta är en häst som älskar uppmärksamhet och gärna letar efter godis i fickorna, gör diverse konster för att charma dig. Har tidigare tävlat och tränat endel lägre klasser i framförallt hoppning men även enstaka dressyr med gott resultat. Potential finns.
  Jag har tyvärr ej haft möjlighet de senaste åren att tävla båda mina hästar och därför har Zebban inte fått hänga med på tävlingsbanan. Rids just nu sparsamt 1-2 gånger i veckan men han vill så mycket mer.

  Därav sökes nu en eller flera ryttare som skulle vilja ta sig an Zebban gärna flera gånger i veckan. Du får gärna åka och träna och även tävla om så önskas. Transport finns att låna när den inte används av oss.
  Är ni tex två kompisar som är duktiga på att rida får ni gärna även låna min andra häst för en skogstur tillsammans ibland :)

  Krav: Häsvana och ridkunskap. Du ska kunna rida själv både på bana och i skogen. Möjlighet att ta sig till och från gården.

  Pris: Viss stalljobb och du står själv för eventuella träningskostnader, anmälningsavgifter, licens och liknande.
  Jag står för övriga kostnader.

  Hör av dig för mer info och provridning! Jag jobbar oregelbundna tider så skicka helst mejl eller sms i första hand!

  Mvh Othilia och Zebban

  First ad
  Kontakta annonsör

   Tranås, Jönköpings län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad