Medryttare sökes!

 • Annonsid: 1384954
 • 19 dagar sedan
 • 239 Visningar
 • 18 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Nu söker vi medryttare till världens mysiga fjording-gubbe! Han är en lugn, trygg och stabil häst som man kan göra allt med! Han kan både köras och ridas. Eftersom han är äldre så hoppas han inte längre och det är viktigt att du som medryttare är medveten om att det är viktigt med ordentlig uppvärmning annars är han fit for fight att följa med ut på alla möjliga äventyr! Hans egen favorit är helt klart en långtur i skogen!
  Som medryttare hos oss förväntas du ta fullt ansvar på din dag vilket innebär att motionera hästen ordentligt, förbereda foder, vatten och mocka. Vi söker helst någon som är över 15år och gärna kan komma ut minst två dagar. Du kommer tillsammans med vår andra medryttare att ansvara för huvuddelen av hans ridning då vi ägare endast rider honom sporadiskt.

  Stallet ligger ca 20minuters bussresa från Upplands Väsby station eller ca 15minuters bussresa från Rotebro station (men plus en liten promenad om man kommer från det hållet). .

  Om du undrar något eller är intresserad så tveka inte att höra av dig!

  (Pris kan diskuteras beroende på hur pass mycket man kan tänka sig att hjälpa till med övriga stallsysslor)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Upplands Väsby, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad