Medryttare sökes

 • Annonsid: 1414687
 • 6 dagar sedan
 • 139 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  På grund av jobb på annan ort söker jag en ansvarsfull och noggrann medryttare till Nitro. Jag söker en person (gärna vuxen) med god hästvana som kan vara i stallet två-tre dagar/vecka och ibland mer om så önskas.

  Nitro är en nordsvensk valack född 2011 och han är en klippa på alla vis i både hantering och ridning. Jag har tävlat dressyr med honom upp till Lätt B.3 med personbästa på 70 % och vi har gjort många uppvisningar i trick och frihetsdressyr på t.ex. Sweden International Horse Show, Eurohorse och Falsterbo Horse Show. Nitro körs även med vagn och kan ridas/köras ut både ensam och med sällskap.

  Jag har en häst till, Harley, ett svenskt halvblod född 2011. Han är minst lika snäll som Nitro i hanteringen, men lite känsligare i ridningen. Vi tränar och tävlar dressyr på Lätt A-nivå i dagsläget och skulle gärna ha lite sällskap på våra uteritter eller när vi åker till ridhuset 10 min hemifrån. Det finns också möjlighet att följa med mig och Harley på tävlingar om man skulle vilja.

  Vi bor ca en mil sydväst om Markaryd. Hör av dig via Mail om det låter intressant och berätta gärna lite om dig själv så hör jag av mig!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Markaryd, Kronobergs län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad