Medryttare sökes

 • Annonsid: 1418949
 • 2 månader sedan
 • 520 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
500 kr


  Jag söker fortfarande efter en medryttare till min bruksnordis på 5 år, som är väldigt grön i sin utbildning, han är nyligen inriden i höstas så han kan inte mycket för tillfället, men han är riden i alla gångarter o kan start o stop o svänga så mycket mer har vi inte hunnit lära oss😅 han är otroligt lättlärd!

  Han behöver någon som vet vad det innebär att utbilda o rida unghäst o som vågar säga ifrån då han är en envis kille som gärna testar gränserna, han har nån gång testat att vända o springa hem när man rider ut själv men har funkat att rida själv nu utan problem! Med sällskap är han hur snäll som helst, ute i skogen rider vi i alla gångarter, o på banan är det mest skritt o trav då han inte riktigt orkar galoppera där än!

  Jag söker efter någon som är helst 18 år elr uppåt som kan komma ut minst 1-2 ggr i veckan, vill man komma ut mer är det okej!
  Ersättning diskuterar vi!

  Hör gärna av dig om du tror han är hästen för dig ❤️ han är världens goaste o är supersocial, älskar uppmärksamhet o är otroligt rolig att jobba med när man hittar varandra ❤️

  First ad
  Kontakta annonsör

   Ekeby-Almby, Örebro län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad