Medryttare SÖKES

 • Annonsid: 1467459
 • 2 månader sedan
 • 706 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
2 500 kr


  Hej, ska köpa häst och söker eventuellt en medryttare för en storhäst (varmblod) på ca 168/mkh(valack). Han är 08-12 år gammal och är verkligen världens snällaste häst, hoppad upp till 110 och är trafiksäker. Kan vara lite stark och tittig så behöver en rutinerad ryttare som kan hålla lugnet.

  Jag som är mer hoppinriktad skulle behöva någon mer dressyrinriktad som red henne ca 2-3ggr/veckan och skötte dressyren.
  20 år+. ❗️OBS- Är du 16-18 och känner att detta passar dig vill jag att vårdnadshavare ska kontakta mig först samt se till att betala kostnaderna. Söker en noggrann betalande medryttare, någon som betalar 2500/månaden för att rida 2-3 fasta dagar/veckan beroende på vad som passar dig.
  På din dag ska du rida och göra det vi kommit överens om, eventuellt packa höpåsar o mocka.

  Söker endast rutinerade ryttare då hon linte är en nybörjar häst. Helst dig som ägt elr varit medryttare innan då du vet vad det innebär att ha ansvar för en häst. Hon kommer att stå på ett full service stall i antingen Täby, Åkersberga elr Vallentuna.
  Hör gärna av dig antingen här elr via SMS, svarar inte på okända nummer så skriv ett sms
  0729462824😊

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad