Medryttare sökes

 • Annonsid: 1477160
 • en månad sedan
 • 181 Visningar
 • 6 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Då jag känner att jag inte har samma tid som förut med ridningen. Men vill inte heller behöva skiljas ifrån min bästa kompis så söker jag nu en seriös medryttare till Daisy.

  Daisy är ett 14 årigt varmblod som bott hos mig i 5 år.
  Hon är inte nå vidare utbildad utan jag har mest ridit i skog och mark med henne.
  Hon är tävlad på travet fram tills hon flyttade till mig.

  Jag har fått upp henne i galopp men nu var det ett tag sedan jag kom ut i skogen på henne, hon kan ej galoppera på bana ännu.

  Jag söker en seriös medryttare som kan tänka sig vara här minst 2 dagar i veckan och träna Daisy. Du behöver inte vara speciellt kunnig, får hon bara komma ut på mystur i skogen så blir hon glad för det! Vill du starta ett projekt och utbilda henne är även det okej.

  Jag vill inte ha något för att man får vara medryttare, utan det enda jag kräver är att man ser till att vara här minst två dagar i veckan för att aktivera henne.

  Jag rider henne både med bett och bettlöst, hon är snäll och det finns tillgång till att låna en till ridhäst om man någon gång vill ha med sig en kompis ut på tur.

  Du som ryttare ska vara positiv och ha inställningen att om hästen inte gör det du ber den om så är det för att du inte får den att förstå inte att hästen är dum.

  Daisy är vaccinerad och van vid lastning så skulle du även vilja åka iväg på lektioner med henne så är det okej så länge instruktören kör med sjyssta metoder

  Daisy har ridits av helt ovana ryttare, barn och kunniga ryttare. Är lydig men kan inte så mycket, en väldigt snäll häst om man själv är snäll ❤️.

  Finns i Atlingbo 2 mil söder om Visby. Går dåligt med bussar hit så bil är ett måste eller om man har någon som kan köra 😊

  Hör av dig om detta låter intressant!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Gotlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad