Medryttare sökes

 • Annonsid: 1532817
 • 3 månader sedan
 • 773 Visningar
 • 10 Favoritmarkeringar
123 kr


  Medryttare sökes
  Prinz är en vacker korsning mellan arab och halvblod, med arabens klokhet och sinne kombinerat med halvblodets kropp och lugn. Det är en mycket personlig herre och en riktig själavårdare som sprider lugn och kärlek omkring sig och det är lätt att förlora sig i hans vackra ögon!
  Prinz har kroppsliga åkommor som gör att han behöver varierad träning, såsom tömkörning, dressyrpass, löshoppning och uteritter(som han själv hade valt alla dagar i veckan). Han är välutbildad och en läromästare, men får inte tävlas. I dagsläget är han i god kondition och välmusklad vilket innebär att han inte har några fysiska problem, men man måste vara lyhörd för ändrade rörelsemönster och hans mående. Prinz är inte viktbärande och mår bäst med en ryttare som väger max 60 kg.
  Jag söker dig som vill komma ut till stallet 2-3 dagar i veckan för att fylla på med positiv energi och för att umgås med Prinz. De dagar du har, är han som din egen, och du sköter alla göromål som behöver göras, såsom mockning, ordna mat, vatten och dylikt.
  Du ska kunna rida en häst i form, ha en mjuk hand och kunna hantera hästar på ett lugnt och tryggt sätt. Du ska vara ordningsam och ansvarstagande. Du ska tycka om att pyssla med Prinz och tala om för honom hur vacker han är, då kommer du garanterat att få många pussar och ger du dessutom honom morötter har du direkt en plats i hans hjärta. Framför allt måste du tycka om Prinz och tala om det för honom varje gång ni ses. När du visar honom respekt och kärlek gör han allt du ber om!
  Hör gärna av dig och berätta om dig själv!
  Vänliga hälsningar
  Sanna

  First ad
  Kontakta annonsör

   Ovesholm, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad