Medryttare sökes (Linköping)

 • Annonsid: 1774510
 • 5 dagar sedan
 • 183 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi söker nu en pålitlig och ansvarsfull medryttare för långvarigt  samarbete. Ozzy är en 4-årig lusitanovalack på strax under 160 cm (växer dock fortfarande). Han är importerad från Portugal i april i år där han utbildats av en svensk ryttare med mycket bra meriter i dressyr och working equitation. Ozzy är enkel att hantera. I ridningen är han okomplicerad, arbetsvillig och vill göra rätt men det är viktigt att ha i åtanke att han är ung och kraven på honom ska anpassas efter hans ålder.

  Förutom den långa resan till Sverige har Ozzy haft anaplasma samt att vi även bytt stall så mycket har hänt på kort tid vilket inneburit att Ozzy tappat mycket muskler och kondition. Fokus ligger nu på att lugnt och försiktigt träna upp honom både i ridningen men även på marken. Vi tömkör även och tanken är att han ska köras in allt eftersom.

  Vi söker någon som vill ingå i vårt team 1-2  fasta dagar per vecka. Den/de dagar du ansvarar för Ozzy ingår även övriga stallsysslor så som mocka, packa hö osv. Jag ser helst att du är över 18 år men yngre person kan vara aktuellt beroende på erfarenhet och mognad. Du ska ha ett sunt hästtänk, arbeta med mjuka metoder och se till hästens bästa. För att passa Ozzy behöver du gilla att jobba hästen varierat och anpassa dig utifrån hästen då han är smart,snabblärd och gillar omväxling. Om du är intresserad av working equitation är det ett stort plus.

  Vi står I ett mindre stall strax utanför Linghem med ridhus, liten terrängbana och fina ridvägar. Tränare finns på gården. För rätt person är det möjligt att så småningom åka på träning/tävling om så önskas (på egen bekostnad).


  Hälsningar
  Anna och Ozzy

  First ad
  Kontakta annonsör

   Linköping, Östergötlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad