Medryttare sökes mellan fjärås och sätila för promenadridning

 • Annonsid: 1538549
 • 11 dagar sedan
 • 320 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Då jag ska flytta hem hästarna i början på april så börjar vi nu spana efter ny medryttare då det tyvärr blir för långt för våran nuvarande. Hästen som det gäller heter Vicas och är en snart 19 årig KWPN valack på 167 cm. Genomsnäll i både hantering och ridning, en gentleman med mycket personlighet som alla kan hantera och rida. Då han pga skadehistorik har påbörjat sin pensionering i förtid söker vi någon som vill skritta eller promenera ut med honom och ge honom kärlek och uppmärksamhet. Han är en trygg häst som man kan välja om man vill "åka" med eller om man vill hitta på lite äventyr ihop med, han hakar på det mesta. Vad jag har förstått så ska det finnas en del bra ridvägar i området. Trafiksäker och vi har hittills inte stött på några hinder med honom som vi inte tagit oss igenom.
  Han kommer stå i mitt egna stall tillsammans med en unghäst. Vilket gör att personen jag söker är över 18 år eller vid en bra matchning så kan man vara under 18 men att en vuxen är närvarande. Det är dålig bussförbindelse så eget färdmedel behövs, stallet kommer finnas på sätilavägen mellan fjärås och sätila nära kommungränsen.
  Han står i Kållered/göteborg fram tills dess att vi flyttar men väljer att börja spana efter en ny medryttare nu då jag är noga på att det matchar så det blir bra för både människor som häst.
  För rätt person så kan det i framtiden finnas möjlighet att hjälpa till med unghästen. Han är inte inriden idag så därav är det inte aktuellt just nu.
  Vid intresse skicka ett meddelande här och beskriv dig själv och vad du är ute efter för samarbete.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Fjärås, Hallands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad