Medryttare sökes Örebro - Glanshammar

 • Annonsid: 1378896
 • en månad sedan
 • 164 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Örebro - Glanshammar

  Medryttare sökes en eller ett par dagar i veckan. Prince Wallentin (Prinsen) är en 11-årig frieserkorsning (mamman är av liten halvblodstyp) på ca 160. Han är ganska grovt byggd, men ändå smidig och vändbar.

  Jag söker dig som är vuxen, och har erfarenhet av känsliga hästar. Din utbildningsnivå eller inriktning är inte viktig, men han är verkligen inte en nybörjarhäst. Han har mycket personlighet och är nog lite typiskt frieser i den bemärkelse att han är lite ängslig. Han är grundutbildad, och jag rider både western och mer klassiskt engelskt på honom. När jag inte rider så brukar jag hålla på med klickerträning, tömkörning och markarbete i form av både frihetsdressyr och NH. Han är väldigt trevlig att rida på bana, arbetsvillig och lättlärd. Rider man ut så kan han vara lite tittig (det fungerar bra med sällskap, och är man bara lugn och använder positiv förstärkning så går det bra om man rider ensam också).

  Han står i Skäcklinge strax utanför Glanshammar, vi står i ett stall med få hästägare och vi uppskattar ordning och reda samt lugn och ro i stallet. Det är viktigt att man sköter sina åtagande (de dagar du rider/är i stallet vill jag väldigt gärna ha hjälp med mockning och fixa höpåsar), och håller rent och snyggt runt omkring sig. Det finns belyst ridbana och långa och fina ridvägar runtomkring. Det finns inga bussförbindelser så körkort och bil är ett måste.

  Berättar gärna mer om honom via mail eller telefon.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Örebro, Örebro län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad