Medryttare sökes på fint sto

 • Annonsid: 1476048
 • en månad sedan
 • 1289 Visningar
 • 19 Favoritmarkeringar
1 500 kr


  Hej!
  Jag söker medryttare på mitt sto två dagar i veckan. Cindy som hon heter är ett sto på 9 år. 159cm i mankhöjd och ganska nätt i modellen så hon vill ha en relativt liten ryttare på ryggen. Hon är världens snällaste allround häst, helt okomplicerad, varken för pigg eller seg i ridningen. Stressar inte upp sig i onödan men har en positiv inställning till arbete. En trevlig häst att rida.

  Vi står uppstallade på lövstaholm i norra sorunda, (tillgång till bil är en förutsättning). Det är ett litet mysigt och trevligt stall med 13 boxar totalt. Det finns oändligt med fina ridvägar runt stallet. Stallet ligger även 10 min skrittavstånd till anläggningen runsten equestrian. Där har vi tillgång till stort ridhus och 4 fina utebanor.

  Söker någon över 18 år som vill skapa ett långvarigt samarbete. En erfaren ryttare som rider skonsamt och schysst. Någon som vill variera dressyrpass på banan med uteritter. Hoppningen sköter jag själv. De dagar vi gemensamt kommer fram till vill jag utöver ridningen även ha hjälp med de stallsysslor som ska utföras dessa dagar. Detta innebär mockning, vatten, hö, och kraft.

  För tillfället är Cindy under igångsättning då hon haft ett sår på benet och vilat. Räknar med att det iallafall kommer dröja drygt en månad tills hon är helt igång. Däremot är jag öppen för ett tidigare påbörjat samarbete. Att du som medryttare är med under processens gång.

  Om det låter intressant, tveka inte att höra av dig och berätta om dig själv alternativ fråga över något du eventuellt undrar.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad