Medryttare sökes till D-ponny

 • Annonsid: 1335436
 • 3 månader sedan
 • 148 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris
Sammanfattning
 • Inriktning:
  Allround
 • Mankhöjd (cm):
  148
 • Födelseår:
  2002
 • Kön:
  Valack

Söker nu medryttare till China, en D-ponny valack född 2002 som finns precis mellan Ystad och Tomelilla.
En levnadsglad rolig kille med stor personlighet. Han hittar gärna på lite bus i form av att bocka eller sparka när det blir lite för jobbigt eller om han helt enkelt har för mycket energi i kroppen som bara måste ut. Han tycker det är roligt att få jobba och är väldigt fin och stabil att rida med en hög ridbarhet. Han gör dock inget gratis, därför krävs det lite av dig som ryttare. Han tycker framförallt att det är väldigt roligt att hoppa, han har aldrig tävlats men varit ute på mycket pay & jumps där han hoppat upp till ca 1 m, samt något högre på träning. Även uteritter är något som han tycker är roligt och ett varierat arbete är något vi anser väldigt viktigt och nyttigt för hästen. Han är trafiksäker och går fram överallt oavsett om du rider själv eller med andra. På grund av en skada han hade för ca 2 år sedan så hoppas han inte lika mycket nu längre, och vi är därför inte ute efter någon ryttare med tävlingsambitioner för honom. Där emot kan en och annan hoppträning eller pay & jump gå bra. Det finns möjlighet att ta lektioner hemma på gården.

Vi söker alltså en glad och driven ryttare , ha kunskap om hästar och som gärna visar framfötterna och inte är rädd för att ta i. Du behöver vara bestämd med en god balans och mjuk hand. De dagarna du har honom är han ditt ansvar vilket innebär att du även mockar, byter vatten, väger/mäter upp foder mm till honom.

Som vi alla vet kostar det att ha häst och därför kommer du att få betala en slant i månaden för att vara medryttare på honom, priset disuterar vi mer när vi ses. Möjlighet till att rida andra hästar kan även finnas, alternativt om ni är två som letar medryttarhäst.

Låter detta intressant och du vill veta mer? Hör av dig till 0707890491 alternativt maila och berätta lite om dug själv. Hoppas att vi ses! MVH, Olivia

First ad
Kontakta annonsör

 Ystad, Skåne län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad