Medryttare sökes till D-ponny Kungsängen 2 dagar/vecka

 • Annonsid: 1550011
 • 2 månader sedan
 • 775 Visningar
 • 14 Favoritmarkeringar
2 000 kr


  Mango är en snäll, smart, arbetsvillig och envis snart 12-årig D-ponny som söker ny medryttare då tidigare medryttare valt att gå över till storhäst. Mango är utbildad dressyr LA-MSV C. Ger storhästkänsla i dressyren. Känslig och välskolad. Snäll att rida ut på ensam och tillsammans med andra. Bockar eller stegrar aldrig, men kan vara envis och påhittig. Tränas i hoppning LB och dressyr LA-MSV C av mig (vuxen) som äger ponnyn. Mango är ingen nybörjarhäst, utan det krävs att du kan rida med god teknik och egen balans, och att du har bra egen kroppskontroll.

  Upplägg: Du rider 2 dagar/vecka, varav en dag i veckan rider du alltid ut. Möjlighet finns att rida dressyrlektion varannan måndag för tränare (du betalar din lektion). På dina dagar så mockar du, gör höpåsar, matburkar och fixar vatten i box och hage (mkt lättskött). Förslag på dagar är varje söndag samt varannan måndag, och varannan tis/ons/tors eller fredag. Finns dessutom möjlighet till extra ridning vid lov och när jag reser bort. Ridbanor och ridhus finns. Fina uterittsvägar i skog och på grusväg, och massor av uterittsällskap från stallkompisarna! Ingen hoppning eller tävling för medryttaren.

  Maxlängd ryttare: 170cm, Maxvikt ryttare: 65 kg.
  Ålder: Från 13 år och uppåt. Är du mellan 13-15 år har du ALLTID med häst- och ridkunnig vuxen till stallet. Är du mellan 16-18 har du alltid sällskap av vuxen till en början. Vuxna är även mycket välkomna att höra av sig. Det är att ganska stort stall med högt tempo, många människor och olika hästar, så det krävs att du har stallvana från privatstall.

  Höga krav på att ansvarig vuxen är mycket delaktig, ansvarstagande och kommunikativ både skriftligen och muntligen. Tillbaka får du hjälp, handledning och stöttning från mig. Jag hjälper självklar till i början med att ni ska komma igång och lära känna hästen och stallet.

  Pris för 2 dagar/vecka (en vardag och en söndag varje vecka): 2000kr/månad (exklusive kostnader för träningar). För mkt rutinerad ryttare som tävlat privatponny/häst på minst LA-MSV-nivå kan jag tänka mig lite billigare.

  Vuxen kontaktar mig via karinpe@gmail.com och berättar om rid- och stallvana, nuläge (ridskola, medryttare), mål och drömmar. Jag svarar gärna på de frågor du har! Välkommen att höra av dig! MVH Karin

  First ad
  Kontakta annonsör

   Kungsängen, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (7)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad