Medryttare sökes till känsligt SWB sto

 • Annonsid: 1491418
 • 2 månader sedan
 • 282 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Medryttare sökes till ett känsligt, piggt, smart, rörligt SWB sto som finnes utanför Tomelilla. Du som person ska förstå innebörden av att ansvara för en häst och dess behov, du ska även vara minst 18 år, ha bil+körkort då det inte finns kollektivtrafik ut till stallet!! Agnes är ett känsligt sto med ett tråkigt förflutet, därför krävs det att man är en van hästmänniska och van ryttare. Jag ser gärna att man gillar allt som tillhör ridsport så som tömkörning, uteritter, rida över bommar/hoppning, dressyr, joggpass mm då diversion uppskattas. Hennes behov skall alltid prioriteras även de dagarna när det ”bara” ska promeneras. Agnes är en helt fantastisk häst som blir ens bästa vän och tar en igenom eld och vatten när hon litar på ”sin” människa. Hon är 100% trafiksäker och har inte blivit rädd för någonting som jag provat på henne. Agnes är välutbildad inom dressyr, inte lika mycket i hoppning p.g.a dressyrintresset hos mig som ägare men hon är en god hoppare, så med träning kan man absolut hoppa henne mer. Dock ej viktbärare.

  Jag skulle önska hjälp 2-3 gånger i veckan där vi gemensamt kommer fram till vilka dagar som du ska komma och ta hand om Agnes, vilka dagar som ska göras vad osv. När det är dina dagar ansvarar du för allt. Vill säga alla dagliga rutiner som att mocka boxen och hagen, fylla på höpåsarna och eventuellt kraftfodret, rengöra utrustningen samt meddela mig vid eventuella avvikelser.

  I stallet där Agnes står finns bekvämligheter såsom ridhus, kafeteria med all köksutrustning man kan önska sig, duschutrymme samt toa, rund korall, ridbana, galoppslinga, samt goda uteritts vägar. Det finns även en uppvärmd sadelkammare och spolspilta. Finns lite hindermaterial, samt WE material, dressyr och WE tränare finns på gården om man önskar det(hon är även WE och dressyrdomare).

  Anledningen till att jag söker medryttare är för att jag insett att barn, jobb, plugg, hem samt djur inte hinns med som jag önskar. Därför söker jag lite avlastning till just hästen.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Tomelilla, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad