Medryttare sökes till snällt sto

 • Annonsid: 1485209
 • 20 dagar sedan
 • 281 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
1 000 kr


  Söker medryttare till mitt 17-åriga sto. 160 cm i mankhöjd.

  Raisa är jättesnäll att rida och ha att göra med. Trafiksäker och orädd. Kan vara lite fjantig på uteritter men är lätt att övertala och gör aldrig något dumt eller farligt. Väldigt lättriden och lyhörd för hjälperna. I dressyren ligger hon på en stadig LA nivå. Hon hoppar inga hus men tycker det är kul på lagom nivå.

  Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av egen häst eller medryttar/foderhäst, har ridit i några år och är skötsam och pålitlig.

  Raisa står i ett privat stall i Trekanten utanför Kalmar. Det finns belyst ridbana på gården, fina ridvägar, ridsällskap, och ridhus på skrittavstånd samt möjlighet att träna för tränare. Finns inga bussförbindelser nära stallet.

  De dagar du har henne sköter du även stallsysslorna runt omkring hästen, dvs mocka box och hage, packa höpåsar, förbereda foder och fylla på vatten. Upplägg med antal dagar kommer vi överens om tillsammans. Jag är flexibel och öppen för det mesta så tveka inte att höra av dig!

  Skriv gärna lite om dig själv och din hästbakgrund om du är intresserad! Nås enklast via sms :)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Kalmar, Kalmar län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad