Medryttare sökes till vår Islandshäst

 • Annonsid: 1458509
 • 3 månader sedan
 • 727 Visningar
 • 7 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Vi söker stabil och långsiktig medryttare till vår äldre islandsherre som är 26år. Han är snäll och trafiksäker, lugn och trevlig i all hantering. Gillar bäst långa turer i skogen, men trevlig i både paddok och ridhus också. Nybörjare i tömkörning men tycker att det är roligt. Han behöver en vuxen och trygg medryttare som inte ger efter när han testar gränser. Som medryttare vill vi att du kan ta minst 2, gärna 3 dagar/v. På anläggningen finns ridhus, paddok, många fina ridvägar i skog och mark samt möjlighet att på egen bekostnad rida lektion för tränare som kommer till gården. Utöver varierad ridning tar du på dina dagar ansvar för mockning och vatten i box och hage, samt hö och foder. Kontrakt skrivs och avgift är på 1500kr/mån för 3dgr/v.
  Stallet är beläget ca 500m från busshållplats längs marstrandsvägen i Hålta/Kungälv. Det viktigaste för oss är att vi hittar en härlig person som trivs med vår häst och oss, och som vi trivs med. Då får du en underbar hästkompis att utvecklas och njuta tillsammans med.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad