Medryttare till Astra

 • Annonsid: 1463592
 • 2 månader sedan
 • 1322 Visningar
 • 40 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag ska förmodligen hyra Astra (som vissa kanske känner igen från ida&frejaS youtubekanal). Hon är en liten storhäst med ett stort och fint steg, hon har dessutom väldigt fina gångarter. Astra är ett 7 årigt sto som är supercool, hon är het men annars lugn och låter sig inte skrämmas lätt. Hon är superfin i dressyren men har också hoppat en hel del med tidigare ägare och tävlat. Hon kommer isåfall så på Viggbyholms ridskolas privata del som är superfin. Ute ridbana och ridhus, man kan rida ut och stallet är superfrächt. Men pågrund av att stallet är väldigt fint så är månadshyran också väldigt hög och därför kommer jag behöva ta in pengar från medryttaren. Avgiften kommer förmodligen behöva bli 2500 kr/ månad för medryttaren om jag ska klara det ekonomiskt. Isåfall får du ta hand om henne 3 dagar i veckan som vi kan komma överens om. På gården finns många tränare som håller i privat lektioner.
  Stallet heter som sagt Viggbyholms Ridskola men hon kommer i sådana fall stå på den privata delen. Viggbyholm ligger en liten bit utanför Stockholm och det är lätt att ta sig dit med kollektivtrafik. Jag kan berätta mer men vill först och främst se om det finns någon intresserad.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Täby, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad