Medryttarhäst

 • Annonsid: 1458499
 • 2 månader sedan
 • 243 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
1 kr


  Hej, jag heter Sofia och fyller 12 i augusti, jag är 173 cm lång och väger ungefär 69 kg. Jag bor i Ängelholm och tänker mig ungefär 10-15 min härifrån och skulle även vara bra ifall det finns bussar som går i närheten.

  Jag började rida på ridskola när jag var 5 år, och fick även en egen Shettis då som jag och min kusin red.

  Jag behöver en hoppglad och otittig häst. Jag vill ha en bästavän att utvecklas med. Skulle vara kul ifall hästen också har ett bra dressyr intresse och inte bara hopp intresse.
  Eftersom jag är så lång så behöver jag en häst som är 160-170 cm i mkh.

  Förra året i november skaffade jag medryttarhäst på samma ridskola som jag ridit på sen jag var 5/6 år gammal, men slutade tyvärr rida honom för ett tag sen då jag blev för lång.
  Har också nyligen bytat ridskola och rider då även större hästar.

  Jag har varit och hoppat pay&jump då jag har ett stort intresse för hoppning men tyvärr inte tävlat. Då jag behövde gå upp på högre höjder för att göra det. Jag har också ridit en del dressyr och kan en del där. Då min förra medryttarhäst inte fick hoppa på ett tag och red då dressyr istället.

  Jag tycker om att rida hästar med fart, men hästen ska inte bli för stark utan den ska lyssna bra på skänkeln osv. Tycker inte om sega hästar då jag kontrollerar fart bättre.
  Innan jag bytade ridskola så var jag i stallet/red 3-4 ggr i veckan. Nu saknar jag att få åka ut till stallet, rida och pyssla med olika saker i stallet. Sen kan jag även hjälpa till att mocka,väga upp hö osv😄

  Jag har ridit mycket unghästar och är då även rätt så van med att vara bestämd.
  Jag har en mjuk hand så vidare det inte behövs att jag ”drar till” .
  Min före detta medryttarhäst är väldigt känslig i munnen så har därför lärt mig att vara väldigt mjuk men ändån bestämd i handen.

  Jag har även en mamma med hästvana då hon också har ridit och har häst, men hästen rids inte.

  Kontakta mig gärna om det låter intressant, tänker mig också typ 3-4 ggr i veckan att jag ska åka och rida eller fixa i stallet.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Ängelholm, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad