Medryttarhäst runt Jönköping sökes

 • Annonsid: 1593950
 • 2 månader sedan
 • 196 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag heter Sara och är 22 år gammal. Jag slutade rida för drygt 6 år sedan, har tidigare haft 3 egna ponnys varav en som jag tävlade med i hoppning. Jag har vuxit upp med min mammas hästar innan jag som 10-åring fick min första ponny, har även ridit på ridskola som ung. Under gymnasietiden sålde jag min senaste ponny och har sedan dess enbart ridit ett fåtal gånger, och har under lång tid saknat både hästarna och det som ingår runt omkring. Just nu studerar jag i Jönköping, över sommaren arbetar jag skift och har inte möjlighet att rida/skötsel varannan vecka (fram till början på augusti).
  Jag söker en medryttarhäst att rida samt övrig skötsel i stallet, 1-2 gånger i veckan. Har inga specifika krav, jag är anpassningsbar och tycker om skogsturer lika mycket som pass på bana. Bussförbindelser från Jönköping City är ett krav då jag inte har tillgång till bil. Med tanke på att jag inte ridit regelbundet på flera år, önskar jag att du som ägare har ett visst överseende med detta. Jag är absolut ingen nybörjare, men självklart är jag lite ringrostig. De gånger jag ridit sedan jag sålde mina ponnys har det fungerat hur bra som helst, ridningen sitter i. Är van vid både stora hästar och mindre, även islandshästar.
  Jag är 167 cm lång och väger ca 57 kg. (Gamla bilder, för tydlighetens skull)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Jönköping, Jönköpings län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad