Medryttarhäst söker i Mölndal/Kållered/Lindome/Mölnlycke

  • Annonsid: 1484852
  • 11 dagar sedan
  • 73 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Mankhöjd:
    cm

Hej
Jag heter Sara och är 26 år gammal. Jag har ridit regelbundet i ca 15 år och tidigare haft egna hästar. Är van att rida svåra/nerviga/unga hästar och är rutinerad både inom dressyr och hoppning. Mina främsta styrkor som ryttare är att arbeta lösgörande, att jag har mjuka hjälper och mitt tålamod. Jag är 170 cm lång och väger ca 70 kg. De senaste åren har jag ridit en maxad C-ponny som nu ska pensioneras, varför jag ser mig om efter en ny medryttarhäst. Om referens från tidigare hästägare önskas kan jag sätta er i kontakt med varandra.
Jag har tidigare arbetat som ridlärare för barn och ungdomar samt som turridningsguide på Irland under ett sabbatsår.
Hästen jag söker ska helst stå i trakten kring Mölndal/Kållered/Lindome/Mölnlycke och det måste finnas bra möjligheter att åka kollektivt ut till stallet (max 20 min promenad från hållplatsen). Jag söker en D-ponny eller stor häst att rida 1-2 gånger i veckan med blandad paddock-arbete och uteritter. Gärna med möjligheter att rida dressyr för tränare ca 1 gång/månad. Jag tycker det är viktigt med bra personkemi mellan hästägare och medryttare - och skulle gärna träffas ganska mycket i början om jag börjar rida din häst för att skapa en relation och ett förtroende emellan oss.
Självklart kommer jag att betala en överrenskommen summa varje månad för att rida din häst.

Om du undrar någonting mer om mig, eller känner att jag skulle kunna vara rätt person för dig och din häst ser jag fram emot att höras vidare!

Vänliga Hälsningar
Sara Juul
070-5623137

First ad
Kontakta annonsör

 Mölndal, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad