Medryttarhäst sökes

  • Annonsid: 1334499
  • 3 månader sedan
  • 98 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

Jag är en 14 årig tjej som söker en medryttarhäst som jag kan rida och ta hand om några dagar i veckan, träna samt tävla nån gång i framtiden.
Jag har ridit i snart 11 år och äger även häst. Unghästvana finns men skulle helst önska att hästen är utbildad och något mer åt det okomplicerade och lättridna hållet.
Jag bor på en gård med fyra pensionerade hästar och andra djur, de flesta i min familj är kunniga och intresserade av hästar.
Just nu tränar jag två gånger i veckan både hoppning och dressyr.
Anledningen till varför jag skriver detta är för att jag har kommit till en punkt i min ridning då jag vill utvecklas och i framtiden börja tävla
med en häst som tycker att det är kul med både dressyren och hoppningen.
Då jag är något lång för ponny så siktar jag på en stor häst, men en ponny på gränsen till häst skulle nog inte vara något större problem.
Då jag bor mellan Rimbo och Edsbro utanför Norrtälje skulle det vara bra om hästen står i närheten eller någonstans där det är lätt att ta sig med buss.
Om jag lät som någon för din häst så tveka inte att höra av dig. Svarar gladeligen på fler frågor och vore kul att få höra lite om din häst.
Då min mail strular vore det bäst att kontakt sker via sms.
Mvh Tuva
min telefon: 076-837 52 43
mammas telefon: 073-962 37 13

First ad
Kontakta annonsör

  Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad