Medryttarhäst sökes

 • Annonsid: 1349373
 • 4 månader sedan
 • 204 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Jag har nyss flyttat till Göteborg från Varberg och får lugna mig lite med att skaffa häst på heltid igen innan jag vet om jag blir kvar här/vart jag kommer bo. Har nu boende minst 1/2 år i centrala Göteborg och det är kollektivtrafik som gäller denna tid, har körkort men tar ej med bilen upp.

  Jag är 42 år med lång erfarenhet av hästar och ridning. Jobbat hos bl.a. Jan Schöneman, Eamon Hickey och Stefan Jansson, tävlat lättare hoppklasser och upp till St Georg i dressyr med placering, är MSV C-domare och har varit ridlärare/haft privatelever vilket jag nu håller på att ta upp nu igen här i Göteborg.

  Intresserad av 1-3 ggr/v och kan variera från v-v. Önskvärt med möjlighet till att träna. Vid 1 g/v är det dressyrarbete som gäller, varierat vid flera dgr.
  Är själv 175 cm och van vid stora hästar, men funkar ej med tungridna, och kan nu mer uppskatta något mindre (dvs normalstora) hästar, men beror på typ. Ålder och utbildningsnivå spelar ingen roll men inga unga bockmaskiner, dock med egen energi, och helst minst LA på träning men flexibel med rätt häst/trevlig unghäst (minst 4 år).
  Jag står ej för några kostnader, endast ev aktuellt med häst på minst MSV B nivå med möjlighet till träning/tävling.

  Kontakta mig för mer info,

  Hälsningar
  Sophia Nilsson

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad