Medryttarhäst sökes

 • Annonsid: 1363233
 • 3 månader sedan
 • 103 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag heter Felicia och är snart 15år. 157kort och väger 45kg men har en god balans. Helst i skepplanda eller i närheten. Bussförbindelser är ett måste under vintern men till våren finns moped. Jag har ridit i snart 10år men varit med hästar i hela mitt liv. Jag älskar dressyr och kommer gärna ut och tävlar ibland så grönt kort och licens finns. Hoppar gärna lite ibland också. Har tidigare haft medryttarhästar till och från.

  Jag har en pojkvän som gärna följer med till stallet ibland. Han tycker om att rida och hänger gärna med mig ut ibland på uteritt så om möjlighet finns så hänger han gärna med och rider ut ibland:)

  Jag söker en mindre storhäst alternativt en C eller D ponny. Jag har tränat LA i dressyr och delar från msv. Jag rider med en försiktig hand.
  Jag söker en snäll häst som gärna rider dressyr med mig men samt uteritter och långa ryktningar i stallgången. Kan absolut göra vardagliga stallsysslor som mockning osv.

  Jag vill ha ett samarbete mellan mig, häst och ägare med kontakt och planer. Jag vill ha mål under min tid som medryttare. Jag söker samarbete i ungefär ett år framöver tills jag börjar söka egen häst.
  Jag kan betala en summa för 2-3 gånger i veckan.
  Kan vilka dagar i veckan som helst då jag bara har skola på morgonen!

  I skepplanda eller närliggande!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad