Medryttarhäst sökes

  • Annonsid: 1375370
  • 2 månader sedan
  • 27 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Hej. Söker medryttarhäst. Är 13 år (06) och har ridit i 7 år ungefär. Är 169 cm lång och väger 48-50 kg. Jag söker en D-ponny eller en häst men hälst ponny. Jag gillar att rida ute i skogen, hoppa eller kanske rida barbacka men dem flesta hästarna passar mig. Jag red på ridskola i 7 år men slutade. Jag har inte krav på att rida, vill bara ha någon häst att vara lite med då jag har väldigt mycket fritid. Bor i Vallentuna och har tillgång till bil på helger men jag slutar skolan kl. 1 på fredagar så om det finns tillgång till tåg/buss så kan jag på fredagar. Min mamma har haft hästar och rider lite ibland så hon är väldigt hästvan men min pappa är inte så mycket. Som sagt så bor jag i Vallentuna och vill hälst ha en medryttarhäst i Upplands väsby, Vallentuna, Angarn, Lindholmen, Täby, brottby osv. (inte mer än 30 minuters åktur)

Min kompis skulle också vilja ha en medryttarhäst så vi vill ha två hästar på samma ställe. Kom privat för mer information. Men om det bara finns en häst så kommer vi inte söka ihop. Uppskattar svar!

First ad
Kontakta annonsör

 Vallentuna Socken, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad