Medryttarhäst sökes

 • Annonsid: 1383940
 • 12 dagar sedan
 • 18 Visningar
 • 3 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Mitt namn är Rebecka och jag är en glad tjej på snart 22år. Just nu bor jag i Tidaholm (västra götaland) men flyttar till Tranås den 27e Februari.

  Jag har en häst tillsammans med min mamma i Sandhem (Mullsjö) som vi har haft i 9år snart. Men tyvärr så kommer han inte följa med i flytten då jag och mamma anser att han kommer ha det bättre där han står nu hemma hos henne med sina kompisar, jag även även sjukskriven 100% vilket också gör att jag inte har ekonomin att kunna ha en egen häst. Söker därför en medryttarhäst i Tranås då jag inte kommer klara mig va utan hästar.

  Eftersom jag är sjukskriven 100% så är jag ledig hela dagarna och kan hjälpa till så ofta det behövs.
  Jag som person är glad, sprallig, noggrann och är väldigt omtänksam av mig, både mot djur och människor. Vid djur är jag lugn och tydlig. Visar respekt mot djuret i sig och vill alltid bygga upp ett bra band mellan mig och hästen innan jag börjar kräva saker från sadeln.

  Tyvärr, är jag lite hopprädd av mig. Är det en lugn häst som vet vad den ska göra i hoppningen går det bra med lite lägre hinder. Men är en inbiten dressyr ryttare som även uppskattar en lång skritt tur i skogen. Jag varierar väldigt mycket med hästarna, En hållbar häst ska inte enbart gå pass i paddocken varje dag, varierad ridning i skog och ridbana ger de bästa förutsättningarna för en stabil och hållbar häst.

  Jag har ridit i rätt många år, innan jag skaffade ponnyn med min mamma för 9 år sedan så red jag på ridskola. Men nu har man liksom slutat räkna hur många år man ridit, men kan uppskattningsvis landa på ca 17 år kanske. (började rida vid 5-7års åldern).

  Jag har lite egen hästutrusning, såsom schabrak, benskydd, träns m.m, förutom sadel. Har även lite borstar osv.

  Ridmässigt så är jag kanske på MSV nivå i dressyren, hoppning 50cm (det jag vågar nu) Har förr dock hoppat upp till 120cm, Men det var på den tiden man va yngre o var lite modigare ;)

  Ej tävlat mycket pga bristande intresse inom tävlandet. Men åker gärna ut på Pay n ride någon gång då och då för att hästen ska få komma ut ibland.

  Jag är väldigt mån om mina djur, har även en hund. Det är dem som kommer i första hand och jag ser att bra kommunikation mellan ägare och medryttare är väldigt viktigt för att hästen ska må så bra som möjligt. Jag ser helst att något simplare kontrakt skrivs för att undvika missförstånd.

  Hjälper till med alla stallsysslor runt hästen jag sköter, förutom Hö hantering, är tyvärr allergisk mot hö .när jag hanterar det får jag ibland astma liknande symptom. Men brukar komplettera upp det mot att putsa sadel o träns eller annat som behöver göras.

  Väger ca 80-90kg men har bra balans och kan rida de flesta hästar, både piggare och lugnare. Helst ej Unghäst eller hästar som är under utbildning då jag tyvärr inte har någon kunskap inom utbildning av häst.

  Är just nu medryttare utöver hästen jag har med min mamma i ett försäljningsstall och rider då olika typer av hästar. Referens går att ordna därifrån.
  Ser helst ett långvarigt samarbete.

  Jag har säkert missat att berätta något, så är det något ni undrar så är det bara och skicka ett sms eller mail så svarar jag så fort jag kan. Provridning blir aktuellt efter flytten den 27e då det tar 2h från där jag bor nu till Tranås.


  Med vänlig hälsning, Rebecka

  First ad
  Kontakta annonsör

   Tranås, Jönköpings län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad