Medryttarhäst sökes!

 • Annonsid: 1385979
 • 17 dagar sedan
 • 24 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hejsan!
  Mitt namn är Emma och jag är en tjej på 21 år som nu letar efter en häst att få hjälpa till med. Jag började med hästar när jag var 6 år gammal och intresset har hållit i sig i alla år. Har både ridit på ridskola samt haft diverse medryttarhästar så vet vad för ansvar som krävs. Pluggade även häst under gymnasiet samt blev diplomerad hästskötare under den tiden. Efter gymnasiet blev det tyvärr en paus ifrån hästarna i ca 2 år pga diverse anledningar. I oktober 2018 hittade jag en underbar medryttarhäst som tyvärr blev såld förra våren, vilket är anledningen till varför jag nu letar efter en ny häst. Jag la mycket fokus på att lära känna honom ifrån marken och red ut mycket så hann aldrig få tillbaka all styrka och balans som jag hade innan. Så är fortfarande något obalanserad samt seg i mina reaktioner, men har inga problem med en lite busig häst :)
  Är i grunden dressyrmänniska men uppskattar uteritter samt att få hoppa på lite lägre nivå någon gång då och då. Tycker även det är väldigt roligt att hålla på med NH samt mysa med hästen i stallet. Hästen behöver vara viktbärande.
  Hjälper gärna till med stallsysslor osv!

  Hör gärna av er om ni har något som ni tror kan passa! :)

  Mvh Emma

  Lindome/Anneberg/Billdal/Härryda/Landvetter/Kungsbacka/Kinna/Sätila/Skene

  First ad
  Kontakta annonsör

   Landvetter, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad