Medryttarhäst sökes

 • Annonsid: 1386712
 • 14 dagar sedan
 • 18 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Medryttarhäst sökes (Hallstahammar, Kolbäck, strömsholm) med omnejd

  Det här är min dotter Moa som blir 15 år i år och vi söker nu en häst hon kan hjälpa till med 2-3 ggr i veckan. En pigg och framåt häst som är trygg, snäll och trafiksäker.

  Hon har ridit i så gott som hela sitt liv både på privata hästar som våran egna IC samt andras hästar hon hjälpt till med i de stall vi stått, men också på ridskola. Hon är lätt på handen när hon rider och har en naturligt fin sits och hållning, vilket hon ofta får höra från andra med.

  Hon föredrar hoppning och det är också det hon vill satsa på framöver så en häst som är framåt och som hon kan få träna med och gärna ta med på pay n jump eller hopptävling ibland skulle vara a perfect match. (Jag har behörigheter för både BE och CE så har inga problem med att köra om det skulle vara så) Hon tränar självklart varierat så även markarbete, dressyr och uteritter kommer det varvas mellan och även lite arbete från mark emellanåt.

  Jag kommer till en början vara med och kommer även vara med emellanåt framöver för att se hur det går, men tanken är också att hon ska kunna ta sig ut själv så, cykelavstånd skulle vara bra (Har inga problem att cykla lite längre då hon cyklar över en mil för att ta sig till våran häst i dagsläget) men ev bussförbindelser kan ju vara skönt det också. Hon är noggrann, skötsam och pålitlig. Hon värnar om hästens bästa. Rider gärna för instruktör om det skulle vara okej vilket vi då självklart bekostar själva.

  Moa är strax över 170 cm och väger 46 kg så har du en D ponny eller en mindre häst som
  du själv kanske inte riktigt hinner med och behöver lite hjälp/avlastning med, tveka inte att höra av dig. De dagar hon hjälper till med din älskling så sköter hon självklart de sysslor som gäller för dagen som tex mockning, packning av hö, fodring osv om så önskas så får du en ledig dag från dessa sysslor. Ett långt och trevligt samarbete, ärlighet och god kommunikation är vad vi söker.

  Har du några frågor? Tveka inte en sekund med att höra av dig, vi är båda trevliga och lättsamma.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Hallstahammar, Västmanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad