Medryttarhäst sökes!

 • Annonsid: 1414896
 • 5 dagar sedan
 • 30 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hejsan!
  Mitt namn är Tilda och jag är 17 år gammal, fyller 18 till vintern. Jag har ridit i ungefär 12 år nu både på ridskola men även varit medryttare innan, då främst på olika ridtravare men även busiga ponnys. Då hästen jag är medryttare på just nu inte behöver samma hjälp längre, letar jag efter en ny häst/ponny att ha roligt tillsammans med. Det jag är mest intresserad utav är uteritter varvat med lättare dressyr/hopp/markarbets-pass då och då, men självklart beror det på hästen och jag har inga ”måsten”. Träningsmöjligheter ser jag endast som ett stort plus då jag och hästen tillsammans kan utvecklas och bli ännu bättre, men absolut inget krav.
  Tycker även det är väldigt roligt att jobba hästen från marken genom tömkörning, trickträning och liknande för att bygga upp relationen.
  Jag bor i Hisings-kärra och stallet måste ha någorlunda okej bussförbindelser. Kommer skaffa körkort till vintern och kan oftast få skjuts, men måste finnas buss så jag kan ta mig till stallet själv när det behövs.
  Hjälper gärna till med stallsysslor då det är en självklarhet för mig och kan även betala en summa varje månad, beror på vad du som ägare önskar och vad vi kommer fram till.
  Hör gärna av er!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad