Medryttarhäst sökes

 • Annonsid: 1440393
 • 4 månader sedan
 • 154 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
123 kr


  Jag söker nu igen en medryttarhäst! Jag är 19 år gammal och tar studenten om bara några dagar så tid har jag gott om. Jag finns i mariastaden ca 15 minuter norr om centrala Helsingborg.

  Mina erfarenheter
  Jag har ridit på ridskola sedan 9 års ålder men redan innan detta haft nogorlunda hästvana då jag hos min pappa i Halmstad bor på en hästgård. (Bor för tillfället i Helsingborg).
  Jag har haft både medryttarhäst och foderhäst tidigare men tyvärr var foderhästen enbart under en kortare period på ca 3 månader.
  I dagsläget rider jag på ridskola samt jobbar av och till för denna som stallarbetare. Innan coronakrisen jobbade jag även i ett avel och tävlingsstall under helgerna där jag hade hand om 24 hästar själv.
  I min ridning är jag lugn och metodisk och försöker anpassa mig så bra som möjligt till hästen men samtidigt vara bestämd. Jag har god balans och stadig hand. Självklart har jag även mycket att förbättra.

  Vad söker jag?
  Jag söker en häst som vill komma ut i skogen och mysa men även kanske ett pass på banan ibland. Det var ett bra tag sedan jag red yngre hästar men jag har lite vana därifrån. En dröm är en framåt och modig häst som inte ser allt för många spöken. Det viktigaste för mig är att allt ska funka mellan häst, ägare och mig och att det ska vara ett bekvämt samarbete för alla.

  I dagsläget har jag inte körkort ännu men kan ta mig runt med buss och cykel mycket lätt. Ännu lättar är ju självklart om hästen står kring mariastaden!
  På grund av Corona har jag inte heller lika mycket jobb vilket innebär en lägre inkomst så jag kan tyvärr inte betala några enorma summor.

  Hör av er på PM om jag låter intressant

  //Kasper

  First ad
  Kontakta annonsör

   Helsingborg, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad