Medryttarhäst sökes!

 • Annonsid: 1451611
 • 3 månader sedan
 • 0 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Jag är en tjej på 13 år som har ca 8 års ridvana varav 5 år med islandshäst. Jag bor i centrala Göteborg och söker en medryttarhäst i Göteborg eller i närheten (max 50 min med buss/tåg/spårvagn). Ett stort plus om det finns bra bussförbindelser nära stallet. Jag har ridit på GFRK i två år och innan det har jag ridit på ett islandshäststall. Jag söker en islandshäst att rida 1-2 gånger i veckan, alternativ en d-ponny eller liten storhäst, men jag vill ha en häst som är lätt att hantera och som inte är alltför svårriden. Jag har erfarenhet av att jobba i stall då jag jobbat på GFRK 2 dagar i veckan ganska länge nu.

  Jag har ingenting emot att utföra stallsysslor och jag är en lugn och bestämd ryttare, men också mjuk och följsam i handen och skänkeln. Jag har ridit många olika typer av hästar och behärskar alla gångarter, inkl tölt. Jag har också ridit mycket 5-gångshästar.
  Hör av dig om du tror att du har en häst som skulle kunna passa mig!

  //Ebba Dahlberg

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad