MEDRYTTARHÄST SÖKES

  • Annonsid: 1466254
  • 2 månader sedan
  • 131 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
1 234 kr

  • Inriktning:
    Allround

Hej, jag är en 14 årig tjej väger ca 50-55 kg och är ca 167 cm lång. jag har ridit i ca 5 år, 2 av de åren red jag hos min kompis som hade egen häst. jag fick lära mig om ansvaret och sysslorna man gjorde.
nu rider jag på ridskola och har gjort det i ca 3 år. just nu rider jag en 11 årig liten d-ponny som är speciell, personlig, och som inte riktigt litar på alla som är/kan va stark och lite grön i hoppningen.

jag är van att rida och hantera olika typer av hästar. jag hanterar/rider arga, busiga, bråkiga hästar och byggt upp en relation till hästen vilket jag tycker är viktigt.

jag rider hästen i form, kan skänkelvikning i skritt o trav, öppna och slutna mm. har hoppat som högst 85 cm, och är intresserad av både dressyr och hoppning.

jag har varit stallvärdinna i mitt stall och även skötare. tagit hand om hästarna på morgonen släppt ut de, fixat mat, vatten och mockning.
när jag var skötare tog jag hand om en häst, pysslade om och fixade sysslor, red ej.

jag vill ha medryttarhäst för att få lära mig mer om ansvaret och inte bara rida. jag söker en c-d ponny EV liten häst (max 155)att ta hand om 2-3 dgr i veckan. och vill då gärna ha tillgång till att göra lite allt möjligt, dressyr, hoppning, rida barbacka, rida ut, longera o trimma på paddocken osv.
Det skulle vara kul att i framtiden kunna tävla men inget krav.
jag bor i Täby och söker häst där omkring, Arninge, Täby kyrkby, Danderyd, EV Djursholm, Vallentuna o Åkersberga om det finns bra bussförbindelser.

ett krav är att man måste kunna åka kommunalt till stallet, då mina föräldrar inte kan skjutsa och följa med varje gång.

(jag skulle ev kunna ta hand om hästen om ägaren är borta över ett lov eller helg)

tveka inte att höra av dig om detta låter intressant eller om du har några funderingar💗

Mvh Stella🌟

First ad
Kontakta annonsör

 Täby, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (3)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad