Medryttarhäst / promenadkompis sökes

 • Annonsid: 1474103
 • en månad sedan
 • 143 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Efter några års uppehåll pga utlandsvistelse har jag har nyligen bestämt mig för att ta upp ridningen igen och undrar om någon är i behov av medryttare eller promenadkompis.
  Jag är ca 170cm och väger ca 75kg så jag rider helst inte ponny.
  Har ca 15 års ridvana bakom mig (var dock ett tag sen jag red kontinuerligt)
  Jag och min syster hade häst ihop i 10år när vi var yngre så jag har ridit väldigt mycket och även hopptävlat på regional nivå.
  Jag har ett fantastiskt tålamod och älskar att ta mig an hästar som kanske behöver lite extra stöd och trygghet från ryttaren.
  Den första hästen vi hade var en import från Irland och hade blivit väldigt illa behandlad så när han kom till oss vågade han inte gå in i ridhuset om där stod ens en kon. Men efter mycket träning och uppbyggnad av tillit så tävlade vi honom både i dressyr och hoppning.

  Det jag söker nu är en häst att ta hand om någon/några dagar i veckan. Helst så rider jag mest ut i naturen men kan självklart jobba på bana om det önskas också. Gör också väldigt gärna markarbete och skulle gärna bli bättre på det. Skulle väldigt gärna lära mig att köra ordentligt.
  Jag är också väldigt gärna i stallet och fixar allt som kan behövas också!
  Jag bor i Enskede och jobbar i Botkyrka och har bil så jag kan ta mig ut i skogen om det behövs men håller mig helst söder om stan.

  Jag vill mest tillbaka till stallet så pensionerade hästar är också av intresse, så länge jag få göra lite stallsysslor och träffa häst så är jag nöjd!

  Hoppas det finns nån härlig pålle där ute som behöver mig!

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad