Medryttarhäst sökes!

 • Annonsid: 1485795
 • 21 dagar sedan
 • 54 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Då min medryttarhäst sedan 4 år tillbaka tyvärr har flyttat för långt bort är jag nu på jakt efter en ny bästa vän i/kring Lund 🐴❤️ att sköta/rida 1-2 dagar i veckan.

  Jag har erfarenhet som medryttare (ref finns) samt andelsryttare* på ÖTR i Lund. Att åka ut i ur och skur är en självklarhet för mig, hästarna måste pysslas om och stallet måste naturligtvis fixas oavsett väderlek! Jag är väldigt mån om hästens hälsa och visiterar alltid. Min tidigare medryttarhäst var fånghäst så jag är van vid att hålla noggrann koll 🥰. Har erfarenhet av olika typer av hästar och lär mig mer än gärna mer om unghästar. Jag är 16 år, 170 cm lång och har ridit i ca 6 år. Min mamma är inte hästvan men klarar vissa sysslor 😉 och följer gärna med till stallet.

  Hästen jag söker bör vara trygg och trafiksäker. Jag är orädd av mig och bockningar eller bus skrämmer mig inte. Jag fungerar allra bäst med hästar som behöver mycket ben för att komma igång då det är det jag är mest van vid att rida. Är mer dressyrinriktad än hoppinriktad, men är öppen för det mesta.
  Gärna cykelavstånd från Lund eller bra bussförbindelser.

  Skicka gärna ett PM om ni undrar något eller har något som skulle passa! ☀️

  *(ung. motsvarande halvfodervärd, går att läsa om på deras hemsida)

  First ad
  Kontakta annonsör

    Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad