Medryttarhäst sökes!

 • Annonsid: 1489663
 • 2 månader sedan
 • 95 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej,
  Jag heter Amanda och söker medryttarponny eller storhäst 1-2 ggr i veckan. Jag är 13 år gammal och är ca 160 cm lång. Jag söker en ponny/häst som jag främst kan pyssla om och ta en tur i skogen med.

  Jag rider just nu 1 gång i veckan på en ridskola i Lerum som jag gjort i 2 år innan det red jag på Nääs ricenter i 2 år. Men jag vill spendera mer tid i stallet. Jag älskar all typ av ridning uteritter, dressyr, hoppning mm. Jag är mest för hoppning och uteritter i skogen. Jag är van vid många olika typer av hästar och jag kommer ta hand om ponnyn/hästen som om det vore min egen. Med det sagt är jag väldigt noggrann och ansvarsfull.

  Min mamma har hästvana så om det skulle behövas kan hon hjälpa till även min pappa har börjat få upp ögonen för hästar och ridning, men tanken är att jag ska klara det själv.

  Om ni tycker jag låter intressant för eran ponny/häst eller känner någon som har en ponny/häst som ni tror jag skulle passa med så kan ni höra av er. Jag bor i Partille så helst i närheten.

  Mvh Amanda

  First ad
  Kontakta annonsör

   Göteborg, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad