Medryttarhäst sökes

 • Annonsid: 1500510
 • en månad sedan
 • 69 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Stockholms och Södermanlands län

  Hej,

  Jag heter My och jag är 16 år, bor i Solna. Jag går mitt första året på Realgymnasiets ridgymnasium i Liljeholmen, har ridutbildning på Solna fältrittklubb. Söker en körhäst eller medryttarhäst, maxad D-ponny alternativt storhäst, även islandshästar är av intresse. Har varit medryttare på två tidigare hästar, var av en var en tävligshäst och den andra var en allround häst.

  Idag rider jag på en ridskola, Södertälje ridskola. Men har även gått på Fors Gård (islandshäst). På Södertälje ridskola har jag deltagit i pay and ride med en häst från ridskolan, Lätt C:1 och Lätt C:2. Har god rid och häst vana då jag har ridit på ridskola sedan jag var sju.

  Det jag söker är en ponny/häst som jag kan rida ca 1-3 gånger i veckan, skulle vara bra om det går att ta sig kommunalt, har föräldrar som är vana med hästar även min bror rider på ridskolan. Jag brinner för dressyr men hoppar gärna men har inte kommit upp i några höga höjder ca 60-70 cm. Som person är jag plikttrogen, arbetsam och sätter alltid hästen i fokus. I stallet får jag ofta höra att jag är glad och hjälpsam. Jag har även AM-körkort.

  Kan jag vara den ni söker så får ni gärna kontakta mig eller min mamma Lotta 070-788 60 86

  First ad
  Kontakta annonsör

    Södermanlands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (4)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad