Medryttarhäst sökes

  • Annonsid: 1512577
  • 4 månader sedan
  • 150 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Dressyr
  • Mankhöjd:
    160 cm

Hej, mitt namn är Nikita, jag är 13 år gammal och 174cm lång.

Jag skulle klassa mig själv som en stadig och noggrann ryttare. Jag gör alltid mitt bästa från hästryggen och försöker rida så korrekt som möjligt samt ha kul. Jag är även väldigt intresserad utav dressyr och vill gärna fortsättas utvecklas i de. Har haft tidigare medryttarhäst. Rider även på ridskola 2ggr i veckan + mycket i skolan så söker till en början bara nån häst jag kan rida 1 gång i veckan.

Krav: Det största kravet på hästen är nog dess storlek, eftersom jag är rätt lång så söker jag en storhäst att rida och ha kul tillsammans med. Har inga krav på att den ska va pigg, seg mm, kan anpassa mig rätt bra till hästen. Ett till viktigt krav är att de inte ligger allt för långt bort ifrån Huddinge Centrum, de bästa hade varit ifall de gick att ta sig dit kommunalt. Ifall de inte är en stor verksamhet hästen står på måste jag rida med sällskap, alltså inte själv.

Ifall jag glömt något får ni gärna fråga i hästnets chatt. Om ni känner att ja kanske kan vara rätt medryttare för din häst får ni gärna höra av er på SMS till mitt nummer 072 242 80 15!

Mvh Nikita

First ad
Kontakta annonsör

 Huddinge, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (2)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad