Medryttarhäst sökes!

 • Annonsid: 1695228
 • 4 månader sedan
 • 569 Visningar
 • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris


  (I videon där jag rider hade jag en skada i mina armbågar som jag får känning av ibland men blir bättre ju mer tiden går därför ser jag väldigt stel ut i armarna)

  Hej jag heter freja jag är 15 år men fyller 16 i juni jag har ridit sen jag var 3-4 så har ridit i 11-13 år, jag söker en medryttarhäst eller d ponny som klarar vikt jag väger 65 kg och är 159 lång, jag är intresserad av hoppning men även dressyr vill både nöta på banan eller ridhus men oxå ta mysiga ritter i skogen. Jag som ryttare har en mjuk hand och balanserad sits jag har mycket styrka i både armar och ben om det skulle behövas, jag har unghäst vana då jag tidigare ägt ett 4 årigt sto som jag redin och utbildade, sedan är jag även van med massa olika typer av hästar både heta sega och mer bestämda. Jag bor i Stockholm i Enskede och kan ta mig rätt långt med tåg, pendeltåg och buss. Jag har innan haft både medryttarhäst men även foder häst och egen häst sen har jag absolut inget problem med att göra stallsysslor så som mocka packa hö och massa annat tycker bara det är mysigt. Hör av er om ni har frågor eller vill ha rid videor MVH Freja.
  072 182 08 40 är mitt nummer sms helst vid första kontakt eller skriv här ha de bra:)

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad