Medryttarhäst sökes!

 • Annonsid: 1715967
 • 3 månader sedan
 • 327 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Mitt namn är Amanda och jag är 21 år gammal. Jag har ridit i sedan jag var 5 år och då ca 8 på ridskola och resterande tid har jag haft medryttarhästar. Jag är 160cm lång och väger ca 60kg.

  Jag söker en medryttarhäst att utvecklas tillsammans med och gärna för ett längre samarbete. Jag söker inte en häst som är väldigt grön i sin utbildning utan gärna något utbildad. Kan tänka mig en grön häst men ser gärna då att målet är träning. Så söker inte endast en skogsmulle-häst.

  För mig är det viktigt med god kontakt med ägaren och att allting fungerar bra mellan oss, och såklart, hästen! God kommunikation är också viktigt så hästen får bra variation. Rider gärna dressyr på bana, tar en runda i skogen eller ett hopp-pass. Mitt största intresse ligger i hoppningen, men tycker såklart även om det andra också! Pyssla i stallet och skötsel av hästen är något jag också gärna lägger tid på. Har heller inga problem att köra något pass från marken med longering etc.

  Jag rider med mjuk hand och stadig sits, men är även bestämd när det behövs. Är orädd av mig så hästar med små tokigheter ibland är inget jag tycker är jobbigt.

  Jag kan komma ut till stallet 1 gång i veckan och fler vid behov (t.ex vid resor eller annan semester). Vill du veta mer om mig, se videos/bilder eller liknande och tror att jag skulle passa just din häst får du gärna skriva! Svarar gärna på frågor.

  Stallet ska helst ligga på södra sidan om stan, helst ej mer än 20-30 min från haninge. Jag har körkort och bil!

  Ser fram emot att höra av just dig!

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad