✨Medryttare finnes✨

 • Annonsid: 1726059
 • 2 månader sedan
 • 297 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hejsan!! Jag är en 12årig tjej som söker medryttarhäst.
  Jag har ridit i 6år på ridskola (denna termin rider jag 2 ggr veckan annars en gång per vecka) och vill testa på att ha medryttarhäst. Jag är i stallet minst 2 ggr per vecka.

  Jag är typ 160 lång och väger ca 40 kg, så en stor c-ponny, d-ponny eller storhäst (Max 170 cm) passar mig bäst. Jag vill rida på medryttarhästen 1-3 dagar i veckan. Jag vill mest rida i hoppning då jag hoppat 70 cm men vill även testa på lite dressyr övningar och så klart rida ut. I dressyren har jag gjort lättare bakdelsvändningar men det var ett tag sen nu. Jag är också öppen för en medryttarhäst med bara uteritter.

  Att vara i stallet är bland det bästa jag vet inte bara att rida utan också mocka, fodra och fixa I ordning hästen. Som person är jag noggrann, bestämd och ger aldrig upp. Hästen får inte vara längre bort än 30 min från Stockholm/Huddinge, ska helst gå att åka buss till stallet.

  Jag skulle vilja träna för tränare om det finns möjlighet och gärna åka på tävlingar i framtiden men är inte ett måste.

  Jag har inte unghäst vana eller islandhästvana. Hästen får inte kosta mer än 1000 kr. Mina föräldrar är inte så hästvana man kan iallafall grunderna

  Om du tycker det här låter bra tveka inte, kontakta mig via meddelande och berätta lite kort om din häst och stallet hästen står på.

  Finns fler bilder och videos om så önskas. Hoppas jag får just din häst som medryttarhäst!🥰 Ha en fortsatt bra dag❤️

  Mvh Doris

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (2)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad