Medryttarhäst Sökes

 • Annonsid: 1737082
 • 2 månader sedan
 • 241 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Uppsala län
  Medryttarhäst sökes
  Hej, jag heter Felicia och är 17 år. Jag har ridit i ungefär 6 år och har varit medryttare flertal gånger tidigare. Jag kan vara bestämd och är samtidigt lugn och anpassar alltid hur jag rider efter häst och väder.
  Jag är 175cm och väger ca 92kg, buss är ett pluss men inte ett måste. Kan komma ut 1-2 dagar per vecka helst utan betalning men kan istället hjälpa till i stallet med att mocka/fodra etc.
  Går på realgymnasiet i Uppsala med inriktning häst och går 1a året, det ska vara max 30-45 minuter från Uppsala då jag vill kunna ta mig dit med buss (om möjligt) samt att det inte ska vara för långt att åka.
  Red på ridskola i 4 år innan jag behövde sluta på grund av att vi inte hade råd, idag rider jag bara på skolan på måndagar,
  Hästen jag söker ska inte vara för energisk utan en nybörjare ska kunna rida den, paddock/ridhus är inget måste utan rider gärna ut men ser gärna att det finns en äng man kan rida på vår/sommar om paddock/ridhus inte är tillgängligt.
  Jag kan ha med förälder ibland men med hur min pappa jobbar är det inte alltid möjligt och ser därför helst att det finns tillgång till buss.
  Är inte rädd för lite regn o lera utan tar mig ut och går det inte att rida hjälper jag gärna till med skötseln kring hästen istället eller står och myser.
  Vilka dagar jag kan är tis-fre med undantag för onsdag då vi är på praktik 7-16.
  Mitt sommarlov startar 10 Jun och då har jag möjlighet att komma ut oftare.
  Om du har några andra frågor eller är intresserad så får du gärna höra av dig! // Felicia

  First ad
  Kontakta annonsör

    Uppsala län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad