Medryttarhäst Sökes

 • Annonsid: 1755434
 • 5 dagar sedan
 • 103 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Söker fortfarande sålänge annonsen är kvar!

  Jag heter Maja , jag är 13 år och har ett stort intresse för hästar. Jag har ridit aktivt i ca 5 år skulle jag gissa på (möjligtvis längre) och även lite smått innan. Just nu rider jag endast på ridskola 1 dag i veckan (troligtvis måndagar efter sommaren) Jag rider mest på ridbana nu för tiden men älskar verkligen att vandra runt i skogen, på långa, korta, lugna, jobbande, krävande, snabba eller långsamma uteritter. Gillar alla möjliga uteritter. Men tycker också det är superkul att rida lite på banan, ifall jag får hoppa så gör jag också gärna det men absolut inget krav. Jag som ryttare/person är seriös, ansvarstagande och även van vid medryttarlivet. Har ridit många typer utav hästar men är van vid lite segare, men kan också rida piggare och starka hästar. Har inte jätte stor unghästvana men jag har ridit och tagit hand om unghästar. Jag är alltid lugn och trygg i hästarnas närhet och stressar aldrig upp mig. Men är ändå bestämd och envis när det behövs, jag är noga med allt och slarvar inte.
  Jag är 170 ungefär, därför söker jag D-ponny eller storhäst annars har jag inga krav på hästen. Jag har en hästvan mamma som gärna följer med och hjälper till när det behövs. Jag kan komma ut 1-3 dagar i veckan, mer vid behov. Kan absolut betala en rimlig summa och hjälper mer än gärna till med dem sysslor som behövs. Det måste gå att ta sig dit med kollektivtrafik (max 45 minuter ifrån Stockholms Södra eller Medborgarplatsen).

  Mer videos finns på min Instagram @majsans_hastkonto

  Hör av er via PM ifall din häst skulle kunna passa mig, eventuellt vid tips om hästar.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad