Medryttarhäst sökes i Landvetter, 1-3 dagar i veckan

  • Annonsid: 1322782
  • 3 månader sedan
  • 130 Visningar
  • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris

Hej! Har du en häst som är snäll i hanteringen och fin att rida så hjälper jag gärna till.

Jag heter Linnea och är 14 år och bor i Landvetter, jag har ridit på ridskola (Ponnylyckans ridskola) i 7 år och under det senaste året hyrt en d-ponny på ridskolan som jag ridit lektioner på blandat med ensam träning. Jag känner tyvärr dock att jag börjar bli lite lång och stor på honom så jag letat nu efter en större häst att utvecklas med.

Jag är ca 175cm lång och väger ca 65-70kg. Jag har tävlat LC:1 dressyr, 70cm hoppning men tränar LB-LA och hoppar banor 80-85 hemma. Har även varit med och utbildat unghästar och hjälpt till att rida in blivande tävlingshästar. I dressyren så kan jag grunderna, skänkelvikning och även påbörjat galoppbyte och sidvertsrörelser. Jag har en stabil skänkel och mjuk hand men håller fortfarande på att lära mig bli mer konsekvent. Jag har även varit med min tränare Christel Oscarsson på tävlingar och hjälpt henne där. Är mycket ansvarsfull och hjälper hjärna till i stallet och gör sysslor de dagar jag har hästen på. Kan även följa med på tävlingar om det är fallet.

Det jag söker är en häst ca 160-170 hög som kan hjälpa mig att utvecklas, gärna att det finns träningsmöjligheter för tränare någon gång. Hästen som jag söker får gärna vara åt det piggare hållet men det ska fortfarande finnas en tydlig broms. Den får gärna vara orädd på hinder då jag tycker det är kul att hoppa och vill utvecklas i det. Då jag fortfarande håller på att utvecklas skulle det vara en fördel om den hade gått lite små klasser i både hoppning och dressyr men såklart inget måste.

Då jag inte har tillgång till moped (ska skaffa nästa år)/ föräldrar som kör en så är det än stor fördel om det finns tillgång till busshållplats nära stallet (5-15 min promenad går bra). Jag bor i Landvetter centrum så om stallet är i närheten typ uppe i Önneröd eller tahult så kan jag gå isåfall men annars tar jag gärna bussen.

Om du tror att jag skulle passa som medryttare på din häst så hör gärna av dig😊
Mvh Linnea Nyqvist
Tel- 0709789690

First ad
Kontakta annonsör

  Västra Götalands län, Sverige


Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad