Medryttarhäst sökes i Stockholm

  • Annonsid: 1434402
  • 3 månader sedan
  • 164 Visningar
  • 2 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround

Hej,
Linnéa heter jag, är 27 år och bor i Bagarmossen i södra Stockholm. Jag kommer ursprungligen från Gävle och under hela min uppväxt var hästar och ridning det jag ägnade hela min fritid åt. Jag red på ridskola från 7 års ålder fram till slutet av gymnasiet. Jag tävlade ridskolehästar i dressyr, var hästskötarkursledare och medryttare till två olika ponnyer flera dagar i veckan under tonåren.

När jag bodde i Sundsvall och studerade år 2015-2017 tog jag upp ridningen igen och var medryttare till två islandshästar som jag red två gånger i veckan. Sedan jag flyttade till Stockholm våren 2018 har jag saknat ridningen enormt och känner nu i samband med att jag skaffat bil att det känns väldigt lägligt att börja rida igen.

Jag är intresserad av såväl uteritter som ridning på banan, och 1-2 dagar i veckan skulle kännas perfekt.

Jag är väldigt ansvarsfull som person och hjälper gärna till med allt runt omkring om det behövs, inte enbart ridningen. Mina tidigare medryttarhästar har jag tagit hand om som om de vore mina egna under mina dagar. Saknar att pyssla med hästen och bara vara i stallet lika mycket som jag saknar att rida.

Jag är 172 cm lång och kan tänka mig att rida både storhäst och maxad D-ponny. Hör gärna av dig om du har en häst du tror du skulle passa mig.

Med vänlig hälsning,
Linnéa Axelsson

First ad
Kontakta annonsör

 Stockholm, Stockholms län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad