Medryttarhäst sökes, Landvetter

 • Annonsid: 1412295
 • 4 månader sedan
 • 258 Visningar
 • 0 Favoritmarkeringar
1 kr


  Hej! Jag heter Linnea Nyqvist och fyller 15 till sommaren. Jag eventuellt intresserad av att skaffa medryttarhäst/ sommarhäst nu framöver. Gärna 1-3 dagar i veckan. Jag känner att jag vill utvecklas och gå över till storhäst. Ska ta mopedkort i sommar, men just nu så är det bra om det finns buss, även om mina föräldrar oftast kan köra.

  Om mig:
  Jag har ridit i 8 år på ridskolan Ponnylyckan och tränar för Christel Oscarsson. Hyr även en D- ponny 1 gång i veckan och tränar LA rörelser. Bland annat skänkelvikning, framdelsvändning, bakdelsvändning, enkla byten osv. Jag hoppar inte så mycket men tycker det är väldigt roligt, hoppar banor på 70-80cm. Jag har ej grönt kort, men funderar på att ta.
  Jag är 175cm lång och väger ca 65kg.

  Det jag söker:
  Jag söker en storhäst gärna 160-170 men det är inte huvudsaken. Den ska vara samarbetsvillig och rolig att rida. Att den är snäll i hanteringen är viktigt och att man känner sig trygg. Jag vill kunna utvecklas så mycket som möjligt och eventuellt börja träna o tävla så småningom. Så gärna att den är hyfsat rutinerad. Att stallmiljön är säker och att man alltid sätter hästarna i fokus är en regel.

  Om du tror att jag skulle passa bra med din häst så är det bara att höra av sig! Mvh Linnea

  Linnea Nyqvist
  linneanyqvist05@gmail.com
  070-9789690

  First ad
  Kontakta annonsör

   Landvetter, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad