Medryttarhäst sökes, Mölnlycke, Göteborg m. omnejd

 • Annonsid: 1515055
 • 10 dagar sedan
 • 115 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej!
  Jag heter Matilda och vill nu ta upp ridningen igen efter en paus på 2-3 år då jag behövde fokusera på gymnasiestudier. Jag är 18 år, 165cm och nätt.

  Innan min paus red jag både på ridskola (ca 8 år) och privat. Jag har haft medryttarhäst tidigare samt ridit och hjälpt till med vänners hästar. Då jag haft en paus är min ridning lite ringrostig men det har fungerat bra de få gånger jag ridit under denna period och det kommer förhoppningsvis snabbt tillbaka när jag kommer in i det igen.

  Jag trivs bäst med en något mindre häst, gärna d-ponny. Har ridit och tycker om det mesta men föredrar mer hästar åt det piggare hållet. Det viktigaste är att kemin funkar mellan mig och hästen (och dig som ägare) än att det är en viss typ av häst.

  Ser gärna att man får både rida dressyr, hoppning, uteritter och markarbete. Rider gärna för dig som ägare då och då om tiden finns för att utvecklas och lära känna hästen smidigare, samt för att du ska känna dig trygg med hur jag rider hästen.

  Jag bor i Mölnlycke men har körkort och nästan alltid tillgång till bil så bussförbindelser är inte nödvändigt, men däremot en trevlig backup om det någon gång mot förmodan skulle krisa sig med bil. Jag har inte ekonomin att betala en större summa i månaden, utan betalar hellre i stallsysslor, men kan bidra till viss del om det önskas. Antal dagar i veckan är lite flexibelt men mellan 1-4.

  Hör gärna av dig via mejl eller pm vid intresse och/eller frågor.

  Vänliga hälsningar
  Matilda

  First ad
  Kontakta annonsör

   Mölnlycke, Västra Götalands län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad