Medryttarhäst sökes till erfaren ryttare

 • Annonsid: 1471331
 • 2 månader sedan
 • 165 Visningar
 • 5 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Hej! Letar efter en snäll och pålitlig häst att träna och ha roligt med. Har haft uppehåll från hästar och ridning i cirka fem år men nu har suget kommit tillbaka. Har lång erfarenhet sedan innan. Började rida som 5 åring och har haft flertalet egna hästar efter det. Mitt främsta intresse har varit i dressyr och har regelbundet tränat för olika instruktörer. Har däremot aldrig varit intresserad av tävling.

  Söker nu en häst (gärna med inriktning dressyr) att ha roligt och utvecklas med. Ej unghäst då jag är lite ringrostig sedan långt uppehåll. Tränar gärna för instruktör om behov och möjlighet finns. Rider även med glädje ut i skogen.

  Jag är 25 år och studerar för tillfället. Klar med studierna i november och kommer därefter jobba skift med stor möjlighet att planera min egna tid. Jag bor i Hammarbyhöjden och har egen bil och därmed möjlighet att ta mig en bit. Har möjlighet att hjälpa till någon dag i veckan eller efter behov.

  Skicka gärna Mail till sofiianilsson@hotmail.com om det låter intressant så kan jag berätta mer.

  Mvh Sofia

  First ad
  Kontakta annonsör

   Stockholm, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad